AG1 AGH1 Jock (Japp)!! ISDSNO/337209

HD: fri (A)
AD: fri (0)
Japp er født 12.mars 2015. Foreldere hans er Lyng (ISDSNO/334327) og Kate (ISDS00/314391), begge foreldrene konkurrerer i klasse 3 gjeting. Han er en hund som passer til alt, blir trent i gjeting og var med på sauesamling 18 mnd gammel. Han blei ikke brukt så mye, men fikk være med på enkle oppgåver og gjorde en god jobb. Han er rolig og veldig avbalansert i gjetingen, noen som passer meg veldig godt ;) Vi kommer til å fortsette å trene gjeting til bruksforemål, håper at vi kanskje en dag prøver oss på gjeterprøven, tiden vil vise.

Men det vi trener absolutt mest er agility! Dette koser vi oss mye med og han startet sine første konkurranser 18 mnd gammel, vi har det gøy og han har oppnådd tittelene AGH1 og AG1 :) Gleder oss til fortsettelsen.

Viktigest av alt er at Japp er en helt super familiehund, snill og god med både dei på to og fire ben! Veldig god av og på knapp, finner fort roen. Men kan absolutt også være full av futt og fart ;)
September 2017: To helger med sauesamling for Japp! Jeg er veldig godt fornøyd med jobben Japp gjorde på årets sauesamling, han er ikke mye trent, men jobber godt og er utholdene! Vi fikk ned en god del sauer i lag og det er ingenting som er kjekkere enn akkurat det å gjøre enn jobb i lag på denne måten :)
Nydelig vær på årets sauesamling!
Japp 10 uker!
Japp har full kontroll på sauene!
Aleksander og Japp med fangsten sin etter første agilitystevnet sitt høsten 2016!
Litt kos hører med mellom jobbeøktene (Sauesamling)! Messi kun med for hyttekos :)
Japp 1 år, prøver nye vesten sin før si første sauesamling.