Vi er en familie på 5 som bor i Etne i Hordaland. Vi bor på eit lite småbruk og her har både to og firbeinte god plass. I dag har vi 5 hunder, 4 katter og 2 hester. Vi har valpekull når alt ligger til rette for det.

Emma Eline født februar 2010. Blir spennende å se hva interesser hun får etter hvert. Hun er nå blitt 2 år og er veldig glad i dyr! Ikke redd noen dyr bortsett fra fisker ;) God lekekamerat for Kompis og er kjapp til å gå inn til hundene på hunderommet om hun får sjansen. Der koser hun seg!
Trygve, ikke oppvaksen på gård, men har budd "på landet" heile livet, og jobbet ein del som avløyser på gård i helgene mens han studerte. Han har etter hvert blitt sugd inn i hundemiljøet og er blandt annet den som tar seg av "handlingen" av hundene når vi er på utstillinger.
Elisabeth, oppvaksen på gård i Etne. Har alltid vært veldig interessert i dyr, alt fra rompetroll til hest. Mye rart som blei dradd i hus av meg :-)
Men mine to favoritter blant dei firbeinte har alltid vært hund og hest. Begynte med ein berner sennenhund i -92 som jeg brukte mye tid på og storkoste meg med, ein fantastisk hund som absolutt har satt sine spor i meg og resten av familien min. Nadya kommer alltid til å ha ein plass i alle våre hjerter.
Egen hest fikk jeg som 12 år, det var eit tungdølsføll som jeg sleit ein del med ;-) men vi fikk eit veldig spesiellt forhold etter hvert. Vi var vel like sta begge to... Hun døde alt for tidlig bare 10 år gammel, savne hun den dag i dag. Føler selv jeg lærte veldig mye av hun som jeg har tatt med meg videre.
Jobbet eit år på kennel i Stavanger og lært mye der, etter hvert flyttet vi tilbake til Etne og her har det berre økt på med både hester, hunder og katter:-)

Noe av det jeg har vært med på ang hund så langt :-)
Bestått kurs i stell av smådyr
Jobbet 1 år på kennel med oppdrett av Flat Coated Retriver, Golden Retriver og Rottweiler
Nybegynnerkurs lydighet. Instruktør Sofie Knutsen. Jeg og Mira
Appellmerkekurs lydighet. Instruktør: Sofie Knutsen. Jeg og Mira
Ustillingsteknikk-kurs. Instruktør: "ein engelskmann :-)"
Handlingkurs agility. Instruktør: Jenny Damm. Jeg og Pepsi
Gjeterhundkurs. Instruktør: Liv Oddny Hindenes m.f.
Kynelogikurs. Kursleder: Terje Lindstrøm
Handlingkurs agility. Instruktør: Per Berg Kirkevold. Jeg og Pepsi
Handlingkurs agility. Instruktører: Ghita og Eivind Fossum. Jeg og Wimsy
Rallylydighetskurs. Instruktør: Anne Haugland. Jeg og Wimsy
Handlingkurs agility. Instruktører: Ghita og Eiving Fossum. Jeg med Wimsy og Aleksander med Turbo :-)
Handlingkurs agility. Instruktør: Peter Holmberg. Jeg og Turbo
Utstillingsteknikk kurs: Div instruktører. Jeg og Kompis
Vært med som instruktør på en del introduksjonskurs i agility.
Vært med som instruktør på 2 barn og hundkurs i agility.


Hest:
Natural horsemanshipkurs
Innkjøringskurs med natural horsemanship metoden.
Barfotkurs.
Kurs i akademisk ridning. Instruktør: Solveig Schacht.
Kristoffer født 2004. En skikkelig fotballgutt som elsker å spille fotball og skulle nok helst gjort det hele dagen. Liker å kose med hundene og har nå fått sin egen hund. Han gleder seg til å begynne å trene agility, men mest av alt blir det kos.
Aleksander er født i juni 2000. Aleksander fikk sommeren han fyllte 7 år sin egen hund. Det var ein toypuddel gutt som het Turbo. Dei var veldig gode kompiser som lekte og trente godt i lag. Aleksander og Turbo likte også å sykle i lag, det var god trim for begge to. Aleksander mistet sin kjære Turbo sommeren 2011, han blei påkjørt. Aleksander har veldig lyst på ny hund å kose og trene med. Nå ha han fått seg ny hund, en CCPP (chinese crested powder puff) gutt som har fått navnet Kompis. Håper dei også blir å se på agilitybanen etterhvert.