2017!

10/2: Agility i Bergen i dag! Japp supergira og var heilt gal, var ikke fokusert i det hele tatt og det ble mye kaos med han, siste løpet var det beste, da satt han på start og var mer førbar. Ble tre disker på han, men kan ikke vente så mye annet med lite trening og aktivisering :) Messi var veldig flink og førbar i dag, blei først to disker, men det var kun min feil.. Siste løpet som var agility 2, var vi på begge to og han gikk feilfritt og vann klasse 2 i agility! Da var endelig siste napp til agility kl 3 i boks! 2,5 år sidan sist napp i kl 2, Endelig!!
27/11: Fikk svar på røntgenresultatene til Japp i dag, han er HD fri (A) og AD fri (0)!!
30.sept-1.okt: Dobbeltstevne i Ølen, dommer Seppo Savikko. Da var tida inne for vårt årlige dobbeltstevne i klubben! Alltid ei travel helg med mykje jobbing innimellom å pugge baner og gå løp! Men veldig kjekt, vi begynner å bli en stor turkis gjeng i klubben og alt går da så mye enklere og fortere! Resultatmessig på guttene denne helgen: Lørdag, Japp 5 fp og 2.plass i agility 2, feilfri og 1.plass i hopp 2 med napp! Disk lagløp. Messi 10 fp og 6.plass i agility 2, disk i hopp 3. feilfritt lagløp!
Søndag: Japp, disk agility og hopp 2. Feilfritt lagløp! Messi 5 fp og 4. plass hopp 3 og disk i agility 2. Feilfritt lagløp!
Diskene blir ofte en kombinasjon av nervøs fører og hunder som har det veldig gøy på banen! ;)
2.-3. september: Agilitystevne på Bllikshavn. Starten lørdagen med agility kl 2 for begge guttene, Japp gikk eit bra løp selv om han var rikelig opptatt av alt annet rundt ringen før vi gikk inn, men konsentrerte seg bra når vi kom i gang. Han fikk ein feil (eit riv), og endte på 3.plass! Messi freste av bommen så jeg disket han og tok bommen om igjen, etter det gikk han veldig bra. Lagløpet disket Messi, men laget vårt vann!! Hugser ikke hvordan det gikk med Japp... Hoppløpet disket både Japp og Messi, men likevel godt fornøyd med løpene. Søndagen startet veldig bra med at både Japp og Messi gikk sine hoppløp feilfritt og vant hver sin klasse i 2 og 3. Japp fikk sitt første napp til hopp 3!! Agility 2 banen fikk jeg aldri helt kontroll på i hodet mitt og det endte med disk på begge to. Lagløpene gikk derimot veldig bra, Messi feilfritt, Japp med eit riv! Lagene våre endte på 2.(Messi) og 4. (Japp)! Laget til Messi "Frustrerte fruer" fikk med det sitt andre napp til NM 2018 og er dermed kvalifisert!!
28. juni: Midtsommerhopp i Ølensvåg: Klubben vår arrangerte og vi var veldig heldige med ein veldig varm og fin sommerkveld! Begge guttene var med og Aleksander gikk med Japp. Japp får to vegringer i hoppløpet, men vinner likevel! Messi får ein feil i slalomen og ender på 2. plass! Begge guttene disker hoppløpene sine. Japp disker også lagløpet, men veldig mye fint av Japp og Aleksander både her og i agilityløpet. Messi får ein feil i lagløpet og dei andre på laget kommer seg også fint gjennom og vi endrer opp med første napp til NM 2018!
10.-11.juni: NM i agility på Ekebergsletta i Oslo. Messi startet med eit dårlig hoppløp, min feil igjen. Blir for nervøs og utydelig! Ein feil (riv første hinder) i agilityen. Feilfritt hoppløp i lagkonkurransen, dette klarte dei andre ekvipasjene på laget vårt også, og av alle utrolige ting så ledet dei "frustrerte fruene" etter første dag! Finaledagen gikk Messi eit feilfritt løp, men det blei for mange feilt på dei andre og vi datt ned til 8.plass.
3.-4.juni: Dobbelt agilitystevne på Voss: Kun Messi som var med denne helgen, opplading til NM neste helg.Dommere Anders Virtanen og Eivind Fossum. Messi fint agilityløp lørdagen, men 2 feil (riv), feltene veldig fine! Eit veldig bra hoppløp og med ein vegring, men ellers fikk vi til masse bra, blant annet ein flik ;). Eit bra lagløp som enda med at dei "frustrerte fruene" vann lagkonkurransen.
Søndagen: Disket både hopp og agility, min feil alt for stresset og ufokusert. Bra lagløp, men laget vårt ble disket ved en feil. Hvis ikke dette hadde skjedd hadde vi fått eit napp til NM..
12.mai: Japp har fått godkjent ny mellomtittel, heter nå AG1 AGH1 Jock!
28.april -1.mai: Langweekend i Stavanger med trippelstevne i agility! Vi bodde på en veldig flott plass med stranda 50 m nedforbi hytten. Fin plass å koble av etter lange dager på stevne. Har eit par gutter som blir litt rikelig giret og med en fører som blir en smule nervøs så blir det litt sirkus av og til ;) Men vi fikk også til mye bra! Og vi har mye å trene videre på ;)

Messi fikk en 1.pl, 2.pl og en 6.pl. alle med litt feil. Japp fikk to feilfrie 1. plasser og blei dermed klar for kl 2 i agility på mandagen. Han er nå i klasse 2 både i hopp og agility! Han fikk i tillegg en 4.plass i hopp 2, den banen var det ikke mange som kom igjennom! Japp avsluttet langhelgen med eit fint lagløp på laget vårt Vakum. Alle hundene på laget kom igjennom banen og vi endte på en 3.plass!!
3.April: Agilityhelg i Stavanger. Dommer Manca Mikec, klasse 1 hopp og Agility med Japp. Klasse 2 agility og klasse 3 hopp med Messi. Travel helg med mange løp, men utrolig koselig turkis gjeng å være på tur med!!
Messi fikk 3 diskløp i helgen, men likevel godt fornøyd med mye av det vi fikk til. Spesiellt fornøyd med siste lagløpet vårt på søndagen da fikk vi til mye og han kom feilfritt gjennom! Ellers ein 2.pl i agility på lørdagen med 10 fp.
Japp hadde en veldig bra helg! 1. plass i hopp og 5. plass i agility på lørdagen og 1. plass i hopp og 2. plass i agility søndagen. 3 feilfrie løp med napp for han i helgen!! Er nå egentlig klar for klasse 2 hopp... Må i tenkeboksen her om vi er helt klar for det ;) Nå blir det mer trening og påskeferie. God påske!!
25.februar: Agilitystevne på Os. Dagstur til Os for å gå lagløp pluss to inviduelle løp med begge guttene. Dommer Morten Holmen. Lagløpene: Japp veldig høy og påvirket av miljøet/løpetisper rundt seg. Men kom seg gjennom med to feil. Messi feilfri til det gjensto 2 hinder, jeg sikret for mye og sender han inn i feil tunnelinngang. Dermed disk på han, dei to andre hundene på laget kom seg gjennom, vi var det eneste store laget som gjorde det, dermed vann vi, men for mye feil for å få napp til NM. Men alltid kjekt å vinne!! :)

Agløpet kl1 til Japp: Om mulig enda høyere og helt ukonsentrert, veldig ulikt han! Eit feltfeil og endet til slutt på en 3.plass!! Hoppløpet kl1: To feil (vegring og riv) og en 5.plass. Godt fornøyd med at han er helt med på føringen min underveis selv om han er stresset!

Messi Ag kl2: Veldig god følelse med Messi, gikk veldig fint, fine felt, men dessverre en riv da jeg ble for overtydelig ved eit hoppehinder og han gjør sitt beste for å ikke rive, men klarte det ikke. Endte på en 2.plass! Hoppløp kl 3: Nytt løp som kjentes bra ut, Messi fin og vi kommer oss gjennom feilfritt!! Ender på en 3.plass!! Veldig godt fornøyd med dagen, får til mye vi har trent på med begge og gleder meg til å fortsette treningen :)
13. februar: I dag startet Agilitycupen på Haugalandet igjen. Blei disk på begge guttene i agility, Messi høy og jeg treg.. Japp gikk veldig bra, helt til jeg glemte banen. Hoppbanen gikk begge guttene bra, feilfri og seier på Messi og eit riv og tredje plass på Japp :)
13.januar: Prøver å oppdatere litt mer :) Skulle gått agility i Stavanger denne helgen, men på grunn av at jeg skadet kneet sist uke blir det ingen agility på meg.

Messi blei nr 2 i Haugalandscupen i agility i 2015 og 2016! Japp blei nr 5 i 2016! Dette er en agility cup i samarbeid mellom klubbene Ølen Etne Vindafjord hundeklubb, Karmøy Hundeklubb, Haugesund Hundeklubb, Stord og Fitjar hundeklubb og Sunnhordland brukshundklubb.

Gratulasjoner og nyheter 2012!

2. mai: Cobra 9 år!! Gratulerer med dagen alle søsken!!
1. april: Wimsy 7 år!! Gratulere med dagen alle valpene etter Nanook og Quatro!
13. mai: Hest: Lady May 15 år! Gratulera med dagen :)
18. feb: Aussie: Bente og Nemo (Eiketunet`s Dr Black Mac) har gått agilitykonkurranse i Bø i dag. Blei 2 flotte 6. plassar i kl 1 av 36 startende! Veldig bra!!
11. feb: Kompis (Zack Zorian Avrina) var på sin første utstilling i dag, han oppførte seg veldig bra og blei nr. 2 av hannvalpene.

Gratulasjoner og nyheter 2011!

25. okt: Nye hunden til Aleksander kom til oss! Etter mye leting blei det til slutt en Chinese Crested Powder Puff med navnet Zack Zorian Avrina, til daglig Kompis!
22. okt: Gratulerer til Bente og Nemo med 1.pl i ag hopp kl1 i dag og 5.pl i agility kl1 i dag!!
18. sept: STOR gratulasjon til Bente og Nemo med B-godkjenning ruin i dag!!
15. sept: Nanook 10 år i dag!! Gratulera med dagen gode, snille Nanook og resten av "valpene" etter Pepsi og Odin! Her nyter hun livet på Camping :)
13. sept: 10 år siden vårt første valpekull blei født!! 9 herlige rottweilervalper kom til verden, dei stolte foreldrene var Mira og Rico!
8. sept: Charlie (Eiketunet`s Dr Charlie Cray) kom til oss fra Sverige i dag. Han trenger nytt hjem da tidligere eiere ikke hadde den tid til han lenger som han fjortjener. Charlie er på leit etter eit godt nytt og varig hjem. Ta kontakt for mer info om dette høres interessant ut. Vi ser frem til å bli bedre kjent med han :)
30. mai: Turbo 4 år!
13. mai: Hest: Lady May 14 år!
2. mai: Rottweiler: Cobra 8 år i dag!! Hun er like barnslig og klønete som hun var når hun var 2 år :) Gratulerer også med dagen til alle kullsøsken etter Mira og Nero!
1. mai: Heste: Sunrise 7 år i dag! Ser fortsatt på han som eit føll, men han begynne å bli ein voksen kar :)
1. mai: Hest: Minni reiste i dag, håper hun får det veldig godt i sitt nye hjem. Er veldig sikker på at det får hun :)
1. april: Australian shepherd: Gratulerer med 6- årsdagen alle valpene etter Nanook og Quatro!
16. mars: Border Collie: Lyn 2 år i dag!!
18. feb: Border Collie: Lyn kom i dag! Blir spennande å bli kjent med henne!

Gratulasjoner og nyheter 2010!

11.des: Border Collie: Gratulerer med 7 års-dagen til valpene etter Marco og Mitzy!
27. nov: Border Collie: Gratulerer med 3 års-dagen Mac og Maika, etter Marco og Kate!
13. nov: Turbo og jeg gikk agilitykonkurranse på Stord i dag. Resultatet blei disk og 1.plass!
30. okt: I dag var Bente og Nemo oppe til runderings -og sporprøve, dei siste prøvene som måtte bestås for å bli godkjent redningshund. Dei bestod!! Stor gratulasjon til begge to, dere er utrolig flinke og vi er veldig stolte over dere begge to ;-)
16. okt: Gratulerer til Nemo og Bente med 3. plass i agility kl 1!!
15. sept: Nanook 9 år!! Spreke barnslige Nanook er blitt 9 år, gratulerer med dagen til deg og til alle søsken!
13. september: I dag er det 9 år siden vårt første rottweilerkull blei født! Gratulerer med dagen alle sammen!!
Gratulerer til Bente og Nemo med vel gjennomført mentaltest!! Skal prøve å få lagt den ut etter hvert :)
30. juli: Gratulera til Bente og Nemo med bestått A-Ukas Arbeid!!
20. juli: Gratulera til Bente og Nemo med bestått feltsøk i dag!!! Lykke til vidare :-)
30. mai: Gratulera med 3-årsdagen, Turbo!!
2. mai: Gratulerer med 7-årsdagen Cobra og alle valpene etter Mira og Nero!!!
1. april: Gratulerer med 5-årsdagen Wimsy og alle valpene etter Nanook og Quatro.
27. feb: Aussie: Gratulerer med 11-årsdagen, Pepsi!!

Nyheter og gratulasjoner 2009!


11/12: Border Collie: Gratulerer alle valpene til Mitzy og Marco som i dag er 6 år gamle.
27. nov: Border Collie: Gratulerer med 2-årsdagen valpene etter Kate og Marco!!
12/11: Agility: I dag hadde vi bronsemerkeprøve i agilty i klubben. Jeg gikk med Cobra og Wimsy og begge klarte merke! Jippi! :-) Aleksander gikk med Turbo og klarte også merket!! Gratulerer til dei begge to! Nå har alle hundene våre enten bronsemerke eller sølvmerke i agiltiy. Det er litt gøy :-)
23/10: Border Collie: Eiketunet`s Maika er er røntget fri med A som resultat!!
9/10: Aussie: Gratulerer til Bente og Nemo med bestått mørkerunderingsprøven i dag!! Dere nærmer dere målet :-)
27/9: Agility: Aleksander og Turbo var i aksjon i dag og, Turbo var litt mer med i dag og de var kun 4 hinder fra å fullføre hoppbanen uten disk :-) Kjempebra jobbet Aleksander!!
Bente og Nemo gikk agility i dag, blei disk på dei også. Men en flott ekvipasje å se på med mye fart :-)
Lene og Domino var også på stevnet i Haugesund, blei litt disk på dei, fikk ikke med meg plasseringene på løpene som ikke blei disk... Veldig kjekt og koselig å treffe både Lene og Domino igjen! Lykke til videre alle sammen!!
26/9: Aussie: Gratulerer til Bente og Nemo med 1.premie, 1.plass og opprykk til klasse 2, på deres første LP-konkurranse i dag!! Dere er flinke!!

Aleksander og Turbo gikk sin første agilitykonk. i dag, det blei disk i både ag og hopp, men en veldig god start. Ikke lett når Turbo blir litt usikker på alt styret og ny plass og helst kunne tenkt seg å funnet matmor :-) Aleksander jobbet veldig bra!!
15/9: Aussie: Vårt første aussiekull blei født i dag for 8 år siden! Gratulerer med dagen alle "valpene" til Pepsi og Odin!!
13/9: Rottweiler: I dag er det 8 år siden vårt første rottweilerkull blei født. Gratulerer med dagen, alle "valpene" etter Mira og Nero!!
11/9: Aussie: Gratulerer til Bente og Nemo med bestått anleggsprøve i NRH (norske redninghunder) i dag!!
29.-30/8: Border Collie: Lene og Domino har konkurrert agility i helgen og fikk med seg en 1. plass og to 3.plasser!! Domino er nå klar for klasse 2. agility :-) Gratulerer!!!
18/6: Border Collie: Lene og Domino har gått bronsemerkekurs i lydighet i vår og i dag var det bronsemerkeprøve. Dei fikk flest poeng av dei som var med og "vant" prøven med 147,5 p (av 180)!! Gratulerer så mye, kan mer enn bare agility den gutten :-)
16/6: Border Collie: Gratulerer til Lene og Domino som var med på trippelstevne i agility i helgen og fikk mange bra resultater. Det ble en disk, en 6. 5. 4. 3. og 1. plass. Kjempebra!! Vi følger spent med videre :-)

25/5: Gikk veldig uoffesiell konkurranse i agility og hopp i dag på treningsområdet til klubben :-) I agility kom Turbo på 1. plass i klasse liten/mellom. Wimsy kom på 3.plass i klasse stor, der Bente og Nemo vant :-) I hopp disket både Turbo og Wimsy på akkurat samme plass.

24/5: Border Collie: Gratulerer til Lene og Domino som har vært i Stavanger i helgen og gått mange flotte løp. Høydepunktet kom på fredagen da dei vann sin første konkurranse i agility kl 1 med 0 fp! Det var 25 stk i klassen, imponerende av Domino som er 18 mnd om 3 dager :-) Dere er kjempeflinke!! Lykke til videre :-)

22/5: Rottweiler: Fikk en veldig trist nyhet i dag. Solveig måtte i dag ta den grusomme avgjørelsen om å la Sandy (Mira og Rico) få slippe. Hun hadde fått en kraftig livmorbetennelse og med svekket immunforsvar var det liten sjanse for at hun ville klare operasjonen. Sandy blei nesten 8 år og har hatt eitt fantastisk bra liv hos Solveig, som kommer til å savne henne enormt.

3/5: Aussie: Gratulerer Bente og Nemo med bestått B-godkjenning i NRH (norske redningshunder)
i dag!!! Nemo gikk en veldig bra runderingsprøve som var siste skritt for å bli B-godkjent i helgen :-)
For mer info om Nemo gå inn på hans side.